Conte: Očekuje nas težak rad, Juventus i Napoli su i dalje bolji od Intera
Conte je rekao da je Juventusu i Napoliju također trebalo vremena da izgrade svoje timove

Trener Nerazzura smatra da ništa ne dolazi preko noći

Conte: Očekuje nas težak rad, Juventus i Napoli su i dalje bolji od Intera

S. Pašalić

Inter je u posljednjem kolu Serije A na svom terenu igrao derbi protiv Juventusa i upisao je poraz rezultatom 2:1.

Nerazzurri su tako upisali prvi poraz ove sezone i odmah izgubili prvo mjesto na tabeli koje su držali od početka.

Antonio Conte je ovog ljeta preuzeo Inter i odlično krenuo, ali smatra da Inter i Milan i dalje moraju dosta raditi kako bi mogli došli na nivo Juventusa i Napolija.

"Mislim da vjerovanje ništa ne košta navijače Intera, Napolija i ostalih timova", rekao je Conte danas za jedan italijanski medij.

"Tada morate biti objektivni i gledati stvarnost. Rekao sam svoje mišljenje na početku, u poređenju s nama postoje dvije ekipe, Juventus na vrhu, a zatim i Napoli, koji su gradili tim tokom više godina."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ova praznina postoji, ali započeli smo svojevrsno putovanje kroz rad i ozbiljnost da bismo s vremenom napredovali i postali konkurentni kako bismo zadovoljili navijače."

"Sa ove tačke gledišta, moramo biti hrabri s jasnom vizijom sadašnjosti. Znam samo za jednu riječ u Interu, a to je rad, težak rad da bismo pokušali postati heroji", dodao je Conte.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi