Conte: Očekuje nas težak rad, Juventus i Napoli su i dalje bolji od Intera
Conte je rekao da je Juventusu i Napoliju također trebalo vremena da izgrade svoje timove

Trener Nerazzura smatra da ništa ne dolazi preko noći

Conte: Očekuje nas težak rad, Juventus i Napoli su i dalje bolji od Intera

S. Pašalić

Inter je u posljednjem kolu Serije A na svom terenu igrao derbi protiv Juventusa i upisao je poraz rezultatom 2:1.

Nerazzurri su tako upisali prvi poraz ove sezone i odmah izgubili prvo mjesto na tabeli koje su držali od početka.

Antonio Conte je ovog ljeta preuzeo Inter i odlično krenuo, ali smatra da Inter i Milan i dalje moraju dosta raditi kako bi mogli došli na nivo Juventusa i Napolija.

"Mislim da vjerovanje ništa ne košta navijače Intera, Napolija i ostalih timova", rekao je Conte danas za jedan italijanski medij.

"Tada morate biti objektivni i gledati stvarnost. Rekao sam svoje mišljenje na početku, u poređenju s nama postoje dvije ekipe, Juventus na vrhu, a zatim i Napoli, koji su gradili tim tokom više godina."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ova praznina postoji, ali započeli smo svojevrsno putovanje kroz rad i ozbiljnost da bismo s vremenom napredovali i postali konkurentni kako bismo zadovoljili navijače."

"Sa ove tačke gledišta, moramo biti hrabri s jasnom vizijom sadašnjosti. Znam samo za jednu riječ u Interu, a to je rad, težak rad da bismo pokušali postati heroji", dodao je Conte.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi