Götzeova sudbina se već zna: Gdje će zvijezda Borussije igrati sljedećeg ljeta?

Sve bliže Interu

Götzeova sudbina se već zna: Gdje će zvijezda Borussije igrati sljedećeg ljeta?

E. Škorić

Mario Götze će najvjerovatnije napustiti Borussiju Dortmund narednog ljeta.

Italijanski mediji, prije svih Tuttomercatoweb, tvrde da je Inter odlučio za Götzea i namjerava ga dovesti na kraju ove sezone.

Kako se navodi, Nerazzurri imaju za cilj dovesti Nijemca u slobodnom transferu, budući da mu na kraju sezone ističe ugovor.

Također piše da je Götze jasno naglasio čelnicima Borussije da ne planira ostati u Njemačkoj i da ima "zanimljiv prijedlog iz Italije".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter se ranije povezivao s Ivanom Rakitićem, a sada je ipak Götze bliže Giuseppe Meazzi.

On je u Borussiji od 2016. godine, a prethodno je odigrao tri sezone u Bayernu u koji je došao iz - Borussije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi