Conte ogorčen na sudije: Na odjeći im piše 'respekt', samo to sam tražio u Barceloni...
(Foto: EPA)

Trener Intera

Conte ogorčen na sudije: Na odjeći im piše 'respekt', samo to sam tražio u Barceloni...

M. Šljivak

Barcelona je sinoć nakon preokreta na Nou Campu savladala Inter s 2:1.

Tim iz Milana mogao je izvući bolji rezultat. Imali su gosti vodstvo od 0:1 i nekoliko sjajnih šansi, ali je španski prvak na kraju golovima Luisa Suareza slavio pobjedu.

Trener Nerazzurra Antonio Conte nije zadovoljan sudijskim odlukama na meču i to je odlučio javno reći nakon utakmice.

"Nakon ovakve utakmice mogu slobodno reći da smo zaslužili više. Stavili smo Barcelonu na pravi test, ali morali smo bolje iskoristiti naše šanse", rekao je Conte i zatim je dodao:

"Ogorčen sam jer su se neke stvari odvijale na određen način. Mnogo toga mi se nije dopalo od samog početka. Imao sam negativan osjećaj na klupi. Sudija je uticao na razvoj utakmice", istakao je Conte i nastavio je:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sudija me je upozorio da će me za svaki naredni protest isključiti. Na njihovoj odjeći je napisano 'respekt' i samo sam to tražio. Sudije moraju poštovati timove koji su došli u Barcelonu igrati fudbal. Poštovanje mora biti obostrano, ali kući nosim gorak okus jer moram govoriti o suđenju", dodao je Conte.

Inter u narednom meču igra protiv Borussije iz Dortmunda i poraz bi Nerazzurre stavio u jako težak položaj u ovoj grupi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
upravu je covjek, jako lose sudjenje.
3 1
Huske77
Samo se pitari i navijaci reala vazda žale na suđenje.. hehe
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi