11

Komentari (11)

Lona
Klasična priča kad sve krene niz brdo, pa se krivac traži u drugome. Neće napraviti ništa značajno u karijeri dok krivce bude tražio u drugima. 1:0 pa bus u šesnaesterac radi protiv Leccea, Pro Vercellija i sl. ali ne protiv velikana, zato je i završio u Chelseaju.
Ibro
Igraci Barce vise trce oko sudije i placu nego oko lopte. Pa svaki dodir oni leze na travi i onda trce sudiji u lice
_Hz_1987_FKS_
Vazda ovi kmece o sudjenju mrs kuci u italiju pa kmeci.... nije v sudija kriv sto niste iskoristili sanse za 2 ili 3 gola koja ste jos mogli dati..
Huske77
Samo se pitari i navijaci reala vazda žale na suđenje.. hehe
Huske77
Samo se pitari i navijaci reala vazda žale na suđenje... ;-)
Mele
Pique ubi Martineza, ni zuti da dobije, Interove za svaki prekrsaj kaznjava, steta sto ne pobijedise bar sa 3 komada u prvom djelu.
F_C_Bracelona_
Dobio je žuti Pique, malo bolje prati utakmicu.
dzek
Čuj loše suđenje, Hahaha
SeriaA
Jako slabo suđenje Barelonini igraci su mu diktirali sudenje sa bacanjem po podu i stano vrsili pritisak a Skomina ko tele
MirzaBarucic
Koju si ti utakmicu gledao?
Bulle
upravu je covjek, jako lose sudjenje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti