Tottenham u velikim problemima, Antonio Conte mora na operaciju

Bez trenera na klupi

Tottenham u velikim problemima, Antonio Conte mora na operaciju

E. Oštraković

Tottenham ove sezone ne igra baš sjajno, ali su još uvijek u igri za mjesto koje vodi u Ligu prvaka i to im je naravno primarni cilj do kraja sezone.

Trenutno se nalaze na petom mjestu na tabeli sa 36 osvojenih bodova, što je tri manje i od Manchester Uniteda koji je četvrti, ali i od trećeplasiranog Newcastlea.

Ipak, ono što predstavlja problem Tottenhamu jeste što ima jednu utakmicu više od svojih rivala koji su trenutno ispred njih.

Osim toga, problem za Tottenham je i Brighton koji se nalazi na jednoj poziciji iza njih, a imaju pet bodova manje.

Brighton ima i dvije utakmice manje od Tottenhama, te ukoliko ostvari dvije pobjede onda će preskočiti Tottenhama.

Naravno trka za Ligu prvaka je otvorena, a u igri je još dosta bodova, te se navijači ovog tima imaju čemu nadati do kraja sezone.

Oglasi

Odradio je Tottenham dobar prijelazni rok, ali ih je uoči utakmice sa Manchester Cityjem koju igraju za četiri dana dočekala loša vijesti.

Naime, trener Tottenhama Antonio COnte danas će biti podvrgnut operaciji uklanjanja žučnog mjehura, objavio je Tottenham.

"Antonija Conte u posljednje vrijeme muče akutni bolovi u trbuhu. Nakon što mu je dijagnosticiran kolecistitis (upala žučnog mjehura) danas će biti operisan zbog uklanjanja žučnog mjehura", stoji u saopštenju Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Conte će se vratiti na klupu nakon oporavka", dodali su u svom saopštenju iz ovog kluba.

Tako je pitanje kada će Conte biti ponovo na klupi kluba koji vodi, ali će biti veliki hendikep to što ga neće biti na klupi protiv Manchester Cityja.

Top Komentari

AjmanMuj
Pih, falice njegova energija s klupe koju prenosi ba igrače. Ali hajd tu je Stellini. Ne daj se Conte
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi