Conte: Poklonili smo oba gola Laziju

Trener Intera nakon poraza

Conte: Poklonili smo oba gola Laziju

E. Čaušević

Fudbaleri Lazija sinoć su slavili na svom terenu protiv Intera u velikom derbiju 24. kola Serije A.

Lazio se tako probio na drugo mjesto na tabeli i ima samo jedan bod zaostatka u odnosu na lidera Juventus. S druge strane ovo je bio bolan poraz za Inter koji je izgubio prvo mjesto, te je sada treći sa tri boda zaostatka za Starom damom.

Inter je nakon prvog dijela imao odličan rezultat jer je vodio sa 1:0, ali je Lazio u drugom poluvremenu došao do preokreta i na kraju zasluženo slavio sa 2:1.

Trener gostujućeg tima Antonio Conte bio je nezadovoljan jer je njegova ekipa prelako primila dva gola u nastavku utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovo je bila dobra utakmica, ali mi se ne sviđa način na koji smo primili golove. Oba gola smo poklonili Laziju. Sitni detalji u ovakvim mečevima sve odluče, ali to je proces u kojem naš tim uči na greškama i momci moraju biti opušteniji u takvim situacijama", rekao je Conte, te dodao.

"Bili smo preblagi kod golova. Imali smo takvih situacija već kada smo se rasipali bodovima. Primjer najbolji za to su utakmice protiv Barcelone i Dortmunda koje smo imali u svojim rukama, a na kraju smo izgubili. Momci rade veoma dobro i hvala im na tome. Bore se i pokušavaju biti u samom vrhu".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti