Conte: Slavia nas je napala, preuzimam odgovornost za ovaj kiks

Trener Intera nezadovoljan

Conte: Slavia nas je napala, preuzimam odgovornost za ovaj kiks

E. Škorić

Antonio Conte preuzeo je odgovornost za Interov kiks na startu Lige prvaka protiv praške Slavije (1:1).

Inter je očajno odigrao prvi meč u Ligi prvaka i zakomplikovao sebi život u grupi u kojoj su još Barcelona i Borussia Dortmund.

"Slavia Prag je sigurno igrala na jedan evropski način, agresivno i s intenzitetom", rekao je Conte za Sky Sport Italia, pa je nastavio:

"Nismo pronašli rješenje za Slaviju. U drugim utakmicama bismo se borili protiv timova koji se zatvore i čekaju našu grešku, a Slavia nas je napala. Borili smo se, a iskren da budem, nisam zadovoljan kako smo igrali".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Moram biti prvi koji će preuzeti odgovornost jer očito nisam imao učinakav kakav sam želio. Mogli smo i daleko bolje, ovo nije vrsta nogometa koji bismo trebali igrati. Moramo da se poboljšamo i u pogledu karaktera. Nismo ništa pokazali, Slavia nas je pobijedila borbom, odlučnošću, tempom, intenzitetom...", rekao je Italijan.

"Općenito mrzim duge lopte i prebacivanje igre, jer to nije naš nogomet, ali to smo danas uglavnom učinili. To nije bio plan i nije ispalo dobro", zaključio je Conte.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Blokiran
Ko ce se bjednice zatvorit protiv tebe i branit se Od koga od cega da se brani?? Ti ni sa juventusom nisi mogao grupu proci kako ces sa ovim raspalim interom
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi