Conte spremio 40 miliona eura za igrača koji je hit ove sezone u Seriji A
Kulusevski ima samo 19 godina i ove sezone pruža sjajne partije

Mnogi klubovi su već pokazali interes, ali Inter želi pobijediti konkurenciju

Conte spremio 40 miliona eura za igrača koji je hit ove sezone u Seriji A

S. Pašalić

Antonio Conte ove sezone bilježi sjajne rezultate sa Interom, ali se u nekoliko navrata žalio na neke probleme.

Ono sa čim trener Nerazzurra ima najviše problema je roster igrača pa je tako primoran na to da mnogi igrači igraju na svim frontovima i imaju jako malo odmora.

Italijanski stručnjak zbog toga već razmišlja o pojačanjima u zimskom prelaznom roku, a jedno od njih bi mogao biti i Dejan Kulusevski.

Ovaj sjajni 19-godišnji igrač ove sezone igra sjajno na posudbi u Parmi gdje je došao iz Atalante, te je u 12 utakmica u Seriji A postigao 2 gola i upisao 5 asistencija.

Upravo zbog toga mu je i cijena vrlo brzo porasla sa jednog na šest miliona eura, a po svemu sudeći će nastaviti rasti i u narednom periodu.

Zato Inter želi što prije da ga dovede i preduhitri konkurenciju, a njegovim dolaskom bi Marcelo Brozović i Nicolo Barella mogli konačno dobiti i malo odmora.

Mediji u Italiji pišu da je Inter spreman već ove zime ponuditi 40 miliona eura Atalanti za njega, a Parma tu ništa ne bi mogala uraditi jer kada ga je posuđivala nije imala opciju otkupa pa bi on već u januaru mogao napustiti ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi