Conteu su očajnički potrebna pojačanja: Da li će fudbaler Atalante biti jedno od njih?

Gosens zanimljiv Nerazzurrima

Conteu su očajnički potrebna pojačanja: Da li će fudbaler Atalante biti jedno od njih?

Antonio Conte i dalje očajnički traga za pojačanjima koja će njegov klub dovesti u januaru. Trener Intera i dalje poručuje da njegova ekipa ide "100 na sat" i da nije u mogućnosti rotirati zbog manjka dubine u rosteru.

Calciomercato.com sada tvrdi da bi jedno od Interovih pojačanja u januaru mogao biti i Atalantin Robin Hosens.

Navodno su Nerazzurri impresionirani ovosezonskim izdanjima krilnog fudbalera/beka koji je do sada postigao četiri gola i upisao dvije asistencije u Seriji A.

To je puno bolji učinak od Interovih krilnih fudbalera, Kwadwa Asamoaha, Candreve, Biraghija i Valentina Lazara.

Conte tako navodno nije zadovoljan "bočnim" igračima koje ima i vjeruje da bi 25-godišnji njemački internacionalac, Robin Gosens, podigao kvalitet njegove ekipe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Calciomercato.com tvrdi da za Gosensa ima interesa i u Engleskoj, ali Atalanta nije oduševljena idejom o njegovoj prodaji već u januaru - posebno ako tim iz Bergama osigura proljeće u Evropi.

Gosens je u Atalantu stigao 2017. godine iz holandskog Heraclesa za nešto manje od milion eura. Inače, Robin Gosens pored njemačkog ima i holandsko državljanstvo.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi