Gabigol obradovao Nerazzurre: Inter će ga iskoristiti za sjajan transfer

Briljira u Flamengu

Gabigol obradovao Nerazzurre: Inter će ga iskoristiti za sjajan transfer

A. Čaušević

Gabriel Barbosa poznatiji kao Gabigol će zahvaljujući vrhunskoj formi omogućiti Interu da dovede zvučno pojačanje. 

Gabigol je najzaslužniji zašto je Flamengo osvojio Copu Libertadores, a u finalnom susretu uspio je i zabiti dva gola za trofej koji se čekao desetljećima.

Međutim, bez obzira na vrhunske partije budućnost ovog 23-godišnjaka nije na Giuseppe Meazzi jer ga Nerazzurri planiraju iskorisiti za zvučni transfer.

La Repubblica piše kako će Inter Fiorentini ponuditi igračke kartone Gabigola, Mattea Politana i novac za Federica Chiesu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gazda Viola Rocco Commisso ne želi prodati Chiesu Juventusu što će Nerazzurri pokušati iskoristi te u Milano dovesti najvećeg italijanskog talenta.

Inače, mladi ofanzivac i ove sezone pruža sasvim zadovoljavajuće partije. Na 13 ligaških susreta zabio je dva gola i upisao četiri asistencije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

umjetnik
nije Chiesa nesta, pokazat ce vrijeme
3 0
epa
Ovaj decko je otpisan bez prave sanse u interu davali su nekim igracima previse prilika njemu stvarno nije pruzena prava sansa nije odigrao tri utakmice u kontinuitetu...vecinom je igrao sa klupe....nadam se da ce se inter pokajati zbog ovog decka...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije