Coquelin i Messi zamijenili uloge: Francuz obrukao Argentinca za sva vremena

Nesvakidašnja situacija

Coquelin i Messi zamijenili uloge: Francuz obrukao Argentinca za sva vremena

S. Grebović

Valencija je sinoć u finalnom susretu španskog Kupa Kralja savladala Barcelonu sa 2:1 čime je Katalnocima dodatno upropastila sezonu.

Očigledno je da se ekipa Ernesea Valverdea još uvijek nije oporavila nakon šokantnog poraza od Liverpoola i ispadanja u polufinalu Lige prvaka, a najbolji pokazatelj toga je sinoćnji duel sa Valecijom.

Bezidejnost, tromost i sporost Barcelone su Šišmiši golovima Gameira i Rodriga itekako znali da kazne, dok Messi je pogotkom uspio samo da ublaži poraz.

Pred sami kraj susreta desila se jedna situacija koju nemamo priliku tako često vidjeti. Na podu je završio niko drugo nego Lionel Messi, kojeg je jedinim potezom iz ravnoteže izbacio Francis Coquelin.

Francuz je primio jednu loptu, hladnokrvno zaobišao Messija i još dva čuvara te dodao svom saigraču, nakon čega je kapiten Barce završio na podu.

Tu nesvakidašnju situaciju pogledajte na videoliku ispod:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Dino_2000
Ovo je ono kad te lik pošalje po ćevape, s manje poljeva i više luka.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi