Ćorić: U Bijeljinu ne idemo po bod

Optimizam u Širokom Brijegu

Ćorić: U Bijeljinu ne idemo po bod

U sklopu 14. kola Premijer lige BiH u Bijeljini će se sutra sastati Radnik i Široki Brijeg.

Sraz je ovo dvaju klubova koji se nalaze u vrlo dobroj formi, čemu ide u prilog i da su samo jednom poraženi u posljednjih pet kola, pa stoga nema sumnje da će biti prilično neizvjesno.

Pred put u Bijeljinu, iz tabora Širokog Brijega poručili su kako su spremni i da idu isključivo po tri boda.

"Sigurno nas očekuje zahtjevna utakmica. Radnik je izuzetno kvalitetan tim, a to potvrđuje i njihova pozicija na tablici. Međutim, kvalitetno smo radili i analizirali protivnika, tako da će mnogo toga ovisiti o nama. U Bijeljinu sigurno ne idemo po bod, želimo pobjedu i tako ćemo se postaviti na terenu", poručio je kapiten plavo-bijelih Dino Ćorić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posljednji duel koji su odigrali Široki Brijeg i Radnik okončan je rezultatom 3:0 u korist tima Tonija Karačića.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi