Ćorić uoči derbija: Napast ćemo Sarajevo od prve minute

Širokobriježani održali konferenciju za medije

Ćorić uoči derbija: Napast ćemo Sarajevo od prve minute

Na Pecari je uoči sutrašnje utakmice 6. kola između Širokog Brijega i Sarajeva održana konferencija za medije.

Širokobriježani na startu sezone ne bilježe najbolje rezultate, pa stoga sutrašnji susret čekaju maksimalno ozbiljno i sa ciljem da ostvare pobjedu koja bi ih primakla vrhu tabele.

"Situacija u kojoj se nalazimo nam nalaže da od prve minute krenemo na pobjedu. Znamo šta nam nosi utakmica, s eventualna tri boda bili bismo bliže gornjem dijelu tabele, mada smo ujedno i svjesni protiv koga igramo. Neće biti nimalo lako. Oni su šampioni, i sada igraju dobro, prvi su, tako da...", kazao je trener plavo-bijelih Denis Ćorić.

Ćorić još definitivno siguran na koga će moći sve računati.

"Bagarić i Jović se žale na povrede, vidjet ćemo nakon večerašnjeg treninga u kakvom su stanju i hoće li moći nastupiti protiv Sarajeva."

Uz Ćorića prisutnim medijima obratio se i Bernardo Matić koji je optimističan glede sutrašnjeg susretea.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sarajevo zaslužuje najveći mogući respekt, ali bez obzira ko se nalazi na protivničkoj strani, mi idemo na pobjedu. Tri boda su nam imperativ nakon ne baš najboljeg starta", poručio je fudbaler Širokog Brijega.

Utakmica na Pecari se, podsjetimo, igra sutra s početkom u 20:00 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljacmu1
Sarajevo je loše igralo protiv Veleža, a protiv Radnika ih je sudac izvlačio. Široki ako ponovi igru protiv Želje, ima velike šanse. Ne mora čak ni pobijedit, neriješeno je dovoljno da Sarajevo na Grbavici bude skinuto s trona.
0 5
VelaHavle
Hahahaha kompleksasi jedni... isto ko i one seljacine iz Bijeljine... kad zeljescari dolaze ide respekt, a protiv Sarajeva na pobjedu od prve minute... e steta sto nam fali 10 igraca pa vam ne mozemo tricu sloziti ko prosle godine, al nek bude 0-1 dosta
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi