Corriere dello Sport: Pjanić danas u Barceloni na ljekarskim pregledima

Bh. veznjak u centru pažnje

Corriere dello Sport: Pjanić danas u Barceloni na ljekarskim pregledima

E. Čaušević

Kako stvari stoje bh. reprezentativac Miralem Pjanić će napustiti Juventus ovog ljeta, te će karijeru nastaviti u dresu Barcelone.

Pregovori ovih klubova traju već sedmicama, a prije nekoliko dana objavljeno je da su konačno postigli dogovor. Pjanić će tako put Barcelone, dok će u suprotnom pravcu doći Arthur Melo.

Uz dogovoreno razmjenu Juventus će još na račun Barcelone uplatiti oko deset miliona eura. Corriere dello Sport piše danas da će bh. veznjak uskoro doputovati u Barcelonu kako bi odradito ljekarske preglede.

Kako tvrdi ovaj italijanski medij Pjanić će danas doputovati u Kataloniju, te će odmah odraditi ljekarske preglede. Arthur bi put Torina trebao sutra, a tada se očekuje zvanična potvrda ovih transfera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, još uvijek nije jasno da li će oni odmah ostati s novim ekipama jer Mundo Deportivo piše da će se oni vratiti trenutnim timovima kako bi završili sezonu, te se u avgustu priključili pripremama Barcelone, odnosno Juventusa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

frank_leone
Vec sam se pitao kako nema nista u vezi transfera, kad ono evo ga. Bio sam se zabrinuo da je propao transfer. Hahhaha
2 0
zaboti janos
Upravo daje urin,tisinaaaa....
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi