Higuain se vratio, ali još uvijek prolazi kroz pakao: Moja majka je teško bolesna

Saigrači su mu dali ogromnu podršku

Higuain se vratio, ali još uvijek prolazi kroz pakao: Moja majka je teško bolesna

E. Čaušević

Argentinski napadač Gonzalo Higuain sinoć se konačno vratio na teren i uspio je to krunisati na najbolji način.

Higuain nije igrao za Staru damu više od tri mjeseca, ali se konačno vratio i sinoć protiv Leccea uspio je zabiti gol. Argentinac je tokom pandemije koronavirusa boravio u domovini i kasnio je s povratkom u Torino, a zatim je objavljeno da je povrijeđen.

Međutim, jasno je da je Higuain imao nekih drugih problema koji nemaju veze s povredom. Naime, nedavno je potvrdio da njegova majka ima rak i da je zbog toga van sebe prethodnih mjeseci.

Iskoristio je pauzu kako bi što više vremena proveo s njom i zbog toga je kasnio u Torino na pripreme. Jasno je da Gonzalu sve to teško pada i upravo zbog toga Maurizio Sarri je odlučio da on propusti nekoliko uvodnih utakmica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, Higuain je konačno spreman za igru, a to je najbolje pokazao sinoć kada je zabio pogodak. Nakon meča bio je dosta emotivac i jasno je da mu je itekako teško zbog svega što se dešava s njegovom majkom.

"Iza mene je težak period, ali sam tu uz ekipu jer svi trebamo dati maksimum u finišu sezone. Bilo mi je zaista teško zbog te pandemije, ali najviše zbog moje majke koja je teško bolesna. No, sada sam se vratio i hvala saigračima koji su mi bili velika podrška tokom svih dešavanja. Sretan sam što sam ponovo u timu", poručio je Higuain.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GuiliDamou
Pipita, mehak ko dusha, realizator par ekselans sto bi kolega Izet Fazlinovic rekao...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi