Ćosić: Očekivanja su velika, vjerujem da ćemo eliminisati Zrinjski

Pomoćni trener Sarajeva pred meč sa Zrinjskim

Ćosić: Očekivanja su velika, vjerujem da ćemo eliminisati Zrinjski

Danas su na programu revanš susreti četvrtfinala Kupa BiH.

Premda uzbuđenja neće nedostajati ni u jednom od četiri susreta, pod lupom je svakako najviše dvoboj u Mostaru gdje se sastaju aktuelni i jesenji prvak BiH, Zrinjski i Sarajevo.

Sarajevo na stadionu Pod Bijelim brijegom brani prednost od 1:0 iz prve utakmice...

"Očekivanja su velika. Želimo ostvariti dobar rezultat i proći dalje u Kupu, rezultat iz prve utakmice je pozitivan, a nama ostaje da danas igramo disciplinovano i damo svoj maksimum", kazao je pomoćni trener Sarajeva Dženis Ćosić za SportSport.ba, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Što se tiče atmosfere, jako je dobra osobito nakon posljednje utakmice protiv ekipe Širokog Brijega. Mislim da je ekipa pokazala zajedništvo i karakter. Par igrača se žalilo na umor i lakše povrede ali svi su se oporavili i u konkurenciji su za današnju utakmicu."

Utakmica između Zrinjskog i Sarajeva igra se danas s početkom u 16:00 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi