Costa nema namjeru da se vraća u London
Foto: EPA

Chelsea sutra počinje pripreme, ali...

Costa nema namjeru da se vraća u London

Napadač Chelseaja Diego Costa očigledno nema namjeru da se vrati u London sa odmora u Brazilu.

Costa i dalje boravi u rodnoj zemlji i izvjesno je da se neće pojaviti na sutrašnjem treningu kojim će Plavci zvanično započeti sa pripremama za novu sezonu.

Španski AS tvrdi da Costa ovim potezima želi isforsirati povratak u Atletico Madrid, uprkos tome što za ovaj klub ne bi imao pravo nastupa do januara 2018. godine zbog FIFA-ine zabrane.

Najbolji strijelac Chelseaja iz prošle sezone se dugo dovorio u vezu sa odlaskom u Kinu, ali kako je vrijeme prolazilo priča o povratku u bivši klub postajala je sve aktuelnija i sada se zaista čini da bi se to vrlo brzo moglo i ostvariti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim toga, Diega Costu želi angažovati i Bešiktaš ali je španski napadač trenutno 'preveliki zalogaj' za ambiciozni tim iz Istanbula.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi