Rudiger stigao na ljekarske preglede

Karijeru nastavlja u Chelseaju?

Rudiger stigao na ljekarske preglede

Endin Čaušević

Njemački reprezentativac Antonio Rudiger će gotovo sigurno ovog ljeta napustiti Romu.

Iako se špekulisalo da će Kostas Manolas biti taj koji će napustiti Olimpico nakon što je propao transfer grčkog igrača u Zenit sada je Roma odlučna da proda Rudigera. Njemačkog reprezentativca želi Chelsea koji je već počeo pregovore.

Prema pisanju engleskih medija Rudiger je jutors doputovao u London gdje će odraditi ljekarske preglede, nakon čega će potpisati ugovor sa Plavcima. Rudiger bi se već u narednih nekoliko dana trebao priključiti pripremama svoje nove ekipe.

Roma će od prodaje ovog njemačkog defanzivca zaraditi oko 40 miliona eura. Rudiger je u prošloj sezoni u dresu rome odigrao 36 utakmica, a u italijanski klub stigao je iz Stuttgarta.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti