Costa povrijedio zadnju ložu

Primoran pauzirati

Costa povrijedio zadnju ložu

Napadač Atletico Madrida Diego Costa primoran je određeno vrijeme odsustvovati sa terena. 

Španac je u utakmici četvrtfinala Evropske lige protiv Sportinga bio primoran igru napustiti u 52. minuti, a ljekarski pregledi kojima je podvrgnut pokazali su da se radi o povredi zadnje lože lijeve noge.

"Poslije detaljnih ljekarskih pregleda Costi je ustanovljena povreda lože lijeve noge", oglasili su se iz Atletico Madrida zvaničnim saopštenjem.

U ovom momentu nije poznato koliko je iskusni napadač morati pauzirati, no Jorgandžije se nadaju da bi mogao biti spreman za prvi polufinalni meč Evropske lige koji se igra 26. aprila protiv Arsenala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Costa je ove sezone u španskom šampionatu odigrao 12 utakmica, a na svom kontu ima tri gola i isto toliko asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti