Gabi: Još je rano da se opraštamo od Torresa

Kapiten Atletica o ikoni kluba

Gabi: Još je rano da se opraštamo od Torresa

Sada već legendarni španski napadač Fernando Torres najavio je odlazak iz Atletico Madrida po završetku ove sezone.

Torres važi za ikonu madridskog kluba, ali kapiten Atletica Gabi poručuje da je suviše rano da se navijači počnu opraštati od njega. Kako kaže, do kraja sezone je još mnogo...

"Znamo koliko je Torres važan za naš klub. On je ikona, ali svejedno, rano je da se opraštamo od njega. Imamo još dosta toga da uradimo do kraja sezone", rekao je Gabi, te dodao:

"Želim da Torresu priuštimo pravi oproštaj i to osvajanjem Evropske lige. To bi bila lijepa stvar za nas u ovoj sezoni, a i on je zaslužio da ode sa trofejem".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Atletico je večeras izgubio od Sportinga sa 1:0, ali je zahvaljujući pobjedi 2:0 u prvom duelu izborio plasman u polufinale Evropske lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi