Costa priznao: Bio sam na korak od odlaska

Diego Costa priznao

Costa priznao: Bio sam na korak od odlaska

Midhat Šljivak

Fantastični napadač Chelseaja Diego Costa bio je na korak od odlaska sa Stamford Bridgea.

Costa blista ove sezone u dresu Plavaca. Postigao je 15 pogodaka u Premiershipu, što je zaista fantastičan učinak, mnogo bolji u odnosu na prošlu sezonu kada je novu godinu dočekao sa samo tri gola.

Nije Costa bio sretan u Londonu i namjeravao je da ode. Bio je blizu povratka Atletico iz Madrida prošlog ljeta.

"Želio sam otići. Spremio sam se za odlazak, mogao sam nazad u Atletico, ali na kraju sam ostao. Pokazao se to kao prvi potez, jer sam sada jako sretan ovdje. Bilo mi je jako bitno da mi navijači vjeruju, kao i menadžer", rekao je Costa.

Pohvalio je i menadžera Antonija Contea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ima odličnu saradnju s igračima, stalno se šali s nama i to nam daje dodatnu snagu. Ne glumi šefa, već je osoba na koju možemo računati. Smiren je i svi ga vole", istakao je Costa.

Chelsea je nakon 19 odigranih kola vodeći tim Premiershipa sa 49 bodova i teško da ih ko može zaustaviti na putu prema tituli prvaka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti