Costa protiv Gabriela: Šta je Dean gledao?

Costa zaslužio crveni karton?

Costa protiv Gabriela: Šta je Dean gledao?

Midhat Šljivak

Chelsea je u derbiju šestog kola Premier lige savladao Arsenal (2:0), a Topnici su u nadoknadi vremena ostali bez Gabriela Pauliste, koji je isključen.

On se sukobio sa napadačem Plavaca Diegom Costom, a sudija Mike Dean mu je pokazao put u svlačionicu na opšte zaprepaštenje navijača i stručnog štaba Topnika.

Gabriela je isprovocirao Diego Costa. Defanzivac Arsenala je isključen, ali je sasvim sigurno crveni karton zaslužio i napadač Chelseaja.

Da je Dean lagano mogao pokazati put u svlačionicu španskom reprezentativcu pokazuje i fotografija na kojoj je vrat Gabriela Pauliste potpuno izgreban. Prethodno je Costa udario i Laurenta Koscielnyog.

Ko je krivac za to, nije teško pogoditi...

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.