Courtois nezadovoljan sudijskom odlukom: Ako je ovo penal, onda je bio i nad Benzemom
Foto - EPA

Golman Real Madrida

Courtois nezadovoljan sudijskom odlukom: Ako je ovo penal, onda je bio i nad Benzemom

Midhat Šljivak

Real Madrid nije uspio da nastavi niz pobjeda i Kraljevi su jučer osvojili samo bod na gostovanju kod Elchea (1:1).

Domaći tim je do jednog boda u ovom meču stigao sa penala, a golman Kraljeva Thibaut Courtois nije sretan zbog činjenice da je suđen penal protiv njegovog tima.

"Bili smo jako dobri, posebno u prvom poluvremenu. Kreirali smo šanse, zabili gol, ali zatim je svirao penal. Nisam vidio najbolje, ali smatram da je prelagano dosuđen", rekao je Courtois i dodao je:

"Nekada sudije jednostavno vole da dosude ovakve stvari. U prvom poluvremenu nije dosuđen penal na Benzemom. Ako to nije svirao, nije trebao ni ovaj. Uvijek se ovakve stvari dešavaju u kaznenom prostoru. Ipak, ne smijemo misliti o sudiji. Ipsustili smo pobjedu, malo smo frustrirani, ali ne smije nas ovo pokolebati jer smo bili u dobrom nizu", rekao je Courtois.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid je 2020. godinu završio na drugom mjestu La Lige sa 33 boda. Imaju dva manje od gradskog rivala Atletica, ali i dvije utakmice više.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MUFCDOGROBA
aj ne seri druze moj.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi