Veliki kiks Real Madrida: Neobičan gol Modrića, VAR ovaj put protiv Kraljeva

Kraljevima samo bod

Veliki kiks Real Madrida: Neobičan gol Modrića, VAR ovaj put protiv Kraljeva

A. Čaušević

Real Madrid je u posljednjoj utakmici u 2020. godini napravio veliki kiks na gostovanju kod Elchea. Bilo je 1:1.

Utakmica za Kraljeve je počela odlično. U 20. minuti utakmice neobičan gol postigao je Luka Modrić. Neobičan jer je 172 centimetra visoki Hrvat zabio glavom.

Tokom godine navikli smo da VAR donese dosta odluka u korist Reala, ali ovaj put desilo se suprotno. Realovci su mislili da su dobili penal u 36. minuti, ali je sudija nakon pregledanja snimka promijenio odluku.

Na startu drugog dijela sudija Vazquez pokazuje na bijelu tačku i to za domaće. Siguran realizator za izjednačenje u 52. minuti bio je Fidel.

Desetak minuta kasnije Boye je mogao zabiti za preokret kada je pogodio stativu, da bi u 71. minuti sjajnu priliku propustio Carvajal kada njegov udarac brani Badia.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U posljednjim minutama dobru šansu da zabije za pobjedu Reala propustio je Benzema pa su Kraljevi ostali na drugom mjestu iz Atletico Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1604870992
Čim nema pomoći sudija odmah nema ni pobjede. Gazi šugu Madridsku. Atletico ove sezone osvaja titulu. Daleko najozbiljniji klub u ligi.
6 8
ryan.giggs
Prc kugo bijela!
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi