Courtois zbog bizarnog razloga neće debitovati za Real protiv bivšeg kluba

Ostaje na tribinama

Courtois zbog bizarnog razloga neće debitovati za Real protiv bivšeg kluba

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida večeras u Talinu igraju protiv Atletico Madrida utakmicu Superkupa Evrope.

Kraljevski klub će se za prvu titulu u novoj sezoni boriti protiv gradskog rivala i sigurno je da nas očekuje još jedna sjajna utakmica ovih ekipa. Prethodnih dana u centru pažnje bio je belgijski golman Thibaut Courtois koji je prošle sedmice potpisao za Real Madrid.

Courtois je u kraljevski klub stigao iz Chelseaja, a poznato je da je prije nekoliko godina branio upravo za Atletico Madrid. Iako je izjavljivao svašta u prošlosti na račun Reala na kraju je sve to zaboravio i zabio je nož u leđa navijačima Atletica kada je potpisao za Kraljeve.

Navijači Atletica su poručili da će zviždati Courtousu večeras u Talinu jer se očekivalo da će debitovati za Real Madrid. Ipak, čini se da od toga neće biti ništa jer su u Realu, navodno, zaboravili da prijave na vrijeme Courtoisa za ovaj meč.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Očito je da Real Madrid ne želi izlagati Courtoisa večerašnjem pritisku, te im je cilj da debituje za Kraljeve u mnogo ljepšem ambijentu. Belgijanac će utakmicu posmatrati s tribina stadiona u Talinu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi