Familija, tradicija: Ramos se obrušio na Ronalda

Odgovorio Portugalcu

Familija, tradicija: Ramos se obrušio na Ronalda

Sergio Ramos verbalno se obrušio na Cristiana Ronalda prvi put nakon što je Portugalac prešao u redove Juventusa.

Naime, Ronaldo koji je tokom ljeta Madrid zamijenio za Torino u transferu vrijednom 100 miliona funti kazao je da Juventus više liči na porodicu nego klub u kojem je Portugalac proveo nevjerovatnih devet godina i postao njegov najbolji igrač svih vremena.

Ramos pak tvrdi da postoji bliskost i među igračima Reala te da nijedan igrač nije veći od kluba.

"Uvijek smo se osjećali kao porodica, tako da ne znam o čemu je govorio", rekao je. "Imali smo puno uspjeha baš zato smo mi porodica i on je bio dio te porodice koju smo nastavili da imamo."

"Očigledno je da nije lijepo kada izbubite igrača kao što je Ronaldo, ali možemo nastaviti da pobjeđujemo. U historiji Real Madrida mnogi su došli i nestali, ali Real Madrid nastavlja da pobjeđuje."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Niko nije iznad Real Madrida, šta god da se desi Real će nastaviti da živi. Vrata su uvijek otvorena za one koji žele da budu dio Real Madrida."

I bez Ronalda imamo glad za pobjedama i titulama. Mentalitet koji gajimo važniji je od bilo kojeg pojedinca u timu".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ja224
to kaže Ramos zato što će on tako dobiti podršku ostalih da bi preuzeo Ronaldovu ulogu a to je da postane lider ekipe
18 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi