Coutinho: Bilo bi lijepo da se Neymar vrati u Barcu

Odgovorio na špekulacije

Coutinho: Bilo bi lijepo da se Neymar vrati u Barcu

E. Čaušević

U španski medijima prije nekoliko dana pojavila se informacija da bi se Neymar na ljeto mogao vratiti u Barcelonu.

Mundo Deportivo šokirao je navijače katalonskog kluba kada je na naslovnici objavio da Neymar nije sretan u PSG-u i da želi već ovog ljeta da se vrati u Barcu. Čini se da igrači katalonskog kluba nemaju ništa protiv i da bi ga dočekali raširenih ruku.

"S Neymarom igram već nekoliko godina u reprezentaciji i znam o kakvom fenomenalnom igraču se radi. Bilo bi lijepo ako bi se vratio u Barcelonu i saglasan sam s Rakitićem da bi su za njega vrata ovog kluba uvijek otvorena", rekao je Coutinho, koji se dotakao i meča Lige prvaka protiv Chelseaja:

"Ne mogu igrati ove sezone u Ligi prvaka, ali svim srcem sam uz ekipu. Znamo da je to veoma težak turnir, ali vjerujemo da imamo ekipu koja može doći do kraja. Chelsea ima dobar tim i moramo biti veoma oprezni i revanšu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi