"Život je postao pakao, od sramote nekad ne izlazim iz kuće"

Andre Gomes u intervjuu otkrio neke stvari

"Život je postao pakao, od sramote nekad ne izlazim iz kuće"

E. Škorić

Andre Gomes je očigledno jedan od onih koji igraju nogomet isključivo zbog novca.

On je u jednom intervjuu otkrio kako nema prave strasti u posljednje vrijeme na utakmicama, što svakako brine, obzirom da se radi o talentovanom nogometašu kojeg je dovela Barcelona.

"Ne osjećam se dobro na terenu. Prvih šest mjeseci bilo je dobro, a onda su se stvari promijenile. Možda riječ nije ispravna, ali postao je pravi pakao jer sam počeo da osjećam veliki pritisak. Loše se osjećam dok igram", kazao je Gomes, pa je dodao:

"Na sastancima obično budem smiren, osjećam se ugodno sa saigračima, ali na terenu je druga priča. Kritike mi smetaju i poželim nekada jednostavno da ne izlazim iz kuće od sramote. Zabrinjava me to, nekad ne znam šta bih mogoa uraditi da to promijenim".

Dvadesetčetverogodišnji Gomes je u Barcu stigao u ljeto 2016. godine iz Valencije za 35 miliona eura i ima ugovor do 2021. godine.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Ukupno je ove sezone odigrao 26 utakmica, ali nije postigao gol. U La Ligi je upisao 13 nastupa, šest u Ligi prvaka, pet u Kupu i jedan u Superkupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi