15

Komentari (15)

EdwinPol
Miler je velika i nevidjena seljacina... bukvalno mi je zao sto je u karijeri uspio i ovoliko koliko jest
Marija14Kovac
Zbog čega je seljačina?! Pa igrači iz poštovanja prema navijačima na tribinama bivšeg kluba ne slave gol! A gdje su vam bili navijači na tribinama?! Što ima ne slaviti gol?! Neka slavi, drugo Barcelona nije ni zaslužila kad su mu uništili karijeru!!
Mirsad1705
Miler je veliki _upak i nikakav igrač, a još gori čovjek. Vidio bih njega da je otišao negdje na posudbu racimo u Mančester Junajted, (bio je i on jedno vrijeme na izlaznim vratima kluba), pa da je svom matičnom klubu dao 2 gola i asistirao kod trećeg, bi li se radovao i kako bi reagovao da mu priđe Pogba i kaže kako treba da se ponaša. Pristojnost i poštovanje se vidi samo kod velikih ljudi, dok se prgavo ponašanje i izazivačko ruganje može vidjeti kod svakog _upka!
GigantMostarski
Ajde tutkume s glupim imenom lijeci svoje frustracije negdje drugo. Skontali smo da si navijac Barcelone
user1596219790
Kakva si ti debilčina i uz to još veća neznalica. 8 komada vam je utrpano i ti usta otvaraš. Proguglaj ti malo koliko golova na SP ima Thomas pa onda napiši "nikakav igrač" prije nego otvoriš usta futava. Sikter!
BHNACIONALISTA
Nek si ti veliki sa cenerom u đepu pricas o covjeku koji milione ima
Mirsad1705
Svaka tvoja riječ govori o tebi. Prvo nisi dovoljno hrabar da popišeš svoje ime, već koristiš "user...", a onda nazivaš mene pogrdnim imenima i eto ja sam neznalica - a šta si ti? Kukavica i podli lajator.
Mirsad1705
Eto ti anonimusu, kriješ se iza nika, znaš odjednom sve i koliko imam para u džepu! Koji crni milioni, pa zar novac čini čovjeka? Kad bi mi neko dao cijeli svijet, a rekao tvoj je samo da budeš kao Miler, radije bih skapao od gladi nego bio kao taj _upak!
Mirsad1705
Jadan si ti i onaj ko te odgojio škutore jedan!
Marija14Kovac
Kao prvo o onome što ne znate nemojte ni pisati! Muller nikada nije bio na izlaznim vratima! I sam predsjednik Bayerna je rekao da je Muller igrač koji se ne prodaje!! On je govorio da će ići samo kako bi se Uprava riješila trenera koji im štete, a nikada zaista ne bi otišao iz Bayerna! Jer je i sam davno rekao da želi karijeru završiti gdje ju je i započeo!! A da je i otišao i da nije slavio golove nitko mu ne bi imao pravo prigovarati jer u Bayernu Mullera drže kao malo vode na dlanu, a u Barceloni su Coutinhu uništili karijeru! I trebao je slaviti onako iz gušta!! Kao drugo, nemate pravo vrijeđati nekoga koga i ne poznajete i tko nije takav kakvim ga opisujete!!! Kakav god da je Muller igrač nogometaš je s velikim uspjesima, kupa se u lovi, a tko ste vi?! A pod tri gori čovjek od Mullera je Ronaldo, Messi, Ramos i Vidal! Pa po njima pljuj, a Thomasa Mullera ostavi na miru! Liječi tu svoju ljubomoru!!!
Mirsad1705
Umjesto da se "svađam" evo na portalu engleskog Daily Maila, članak 7553619, od 09.10.2019.g.) Transfer news može se naći i preko google-a jer linkovi nisu dozvoljeni na sportovom portalu. Članak nosi naslov "Transfer news Thomas Muller wants to Leave Bayern Munich in January" Svako ima pravo na svoje mišljenje, pa i na takvo da je Miler "veliki igrač, sa velikim uspjesima", ali ga to i dalje, čak i da je tačno, ne čini velikim čovjekom. Njegov postupak (prema Kutinju) pokazuje da je *****, i nikakav čovjek. Kutinjo je i dalje igrač Barselone i isključivo je samo njegovo pravo da li da slavi jer je svom sadašnjem klubu dao dva i asistirao kod trećeg gola (poraz od 5:2 bi bio puno prihvatljiviji od 8:2). To ima veze sa mentalitetom "više (arijevske) rase", koji i dalje živi u glavama mnogih Nijemaca. Da nije tako, ne bi ni Bajern imao toliko pomoći sudija i saveza (skoro kao i Real u Španiji). Ali kažem opet, svako ima pravo na svoje mišljenje, a ono ne mora biti ispravno, naročito ako su simpatije nastale na rasističkim i fašističkim osnovama.....
Salihović23
To ako je reko upravu je, fudbal su emocije, i ko se kao ne raduje što je dao gol, trenutno je igrač Bayerna i treba se radovat. To mi je nesto bas tužno kad se kao neki igrač napadne sto je slavio gol, a sta treba?
ryan.giggs
Neće se Müller vraćati u Barcelonu, Coutinho će.
Adnanos
Arnel925
Upravu je. Ko ih jbe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.