Coutinho je napravio grešku karijere: Kloppove riječi će mu vječno odzvanjati u glavi
Ipak, možemo reći najveći gubitnik u ovom dvomeču je bivši igrač Liverpoola, koji se odlučio na prelazak u Barcelonu, Coutinho.

Odlučio da ode u Barcelonu

Coutinho je napravio grešku karijere: Kloppove riječi će mu vječno odzvanjati u glavi

E. Oštraković

Liverpool je sinoć napravio nevjerovatan povratak, te je uspio da nakon velikog poraza u prvoj utakmici izbori prolazak u finale Lige prvaka.

Sve ovo za igrače Liverpoola izgleda kao bajka, posebno jer su sa druge strane bili nogometaši Barcelone.

Ipak, možemo reći najveći gubitnik u ovom dvomeču je bivši igrač Liverpoola, koji se odlučio na prelazak u Barcelonu, Coutinho.

Naime, od se prije dvije godine odlučio na prelazak u Barcelonu, a glavni razlog je bila njegova želja da osvoji Ligu prvaka.

On je smatrao da je to sa Liverpoolom nemoguća misija, a cijela ironija je u tome, da ga je upravo taj Liverpool sinoć izbacio iz polufinala Lige prvaka.

Mnogi su se prisjetili Kloppovih riječi koje je uputio Coutinhou, dok je ovaj još uvijek razmišljao da li da ide, ili da ostane.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ostani ovdje i na kraju će napraviti statuu u tvoju čast. Otiđi negdje drugo, nije bitno da li je to Barcelona, Bayern ili Real Madrid i biti ćeš samo još jedan igrač u nizu. Ovdje možeš dobiti nešto više od toga" govorio je tada Klopp.

Čini se da je Klopp tada bio u pravu, jer Barca ozbiljno razmišlja da se riješi Coutinhoa, koji će čini se biti još jedan prolaznik u ovom klubu.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Glupa je to izjava, poenta je da ni klop ne shvata velicinu liverpoola kao kluba. Omalovazavajuca izjava
0 5
rifresh
Drago mi je z og couthinha što je Liverpool proši
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi