Lovren otkrio kako je Klopp nabrijao igrače za čudesni podvig
EPA

"Nikada se s time nismo susreli"

Lovren otkrio kako je Klopp nabrijao igrače za čudesni podvig

Senzacionalna pobjeda Liverpoola nad Barcelonom glavna je tema u svjetskim medijima.

Redsi su sinoć na Anfieldu ostvarili nevjerovatan pothvat jer su protiv Barcelone uspjeli nadoknaditi tri gola zaostatka iz prve utakmice i na kraju proći u finale u kojem će odmjeriti snage sa boljim iz duela Ajax - Tottenham.

Dan nakon utakmice Liverpoolovim igračima i Jurgenu Kloppu naklonila su se brojna imena iz svijeta fudbala. Mnogi se pitaju čime je Nijemac toliko motivirao igrače, a odgovor je dao Dejan Lovren, koji je epsku pobjedu svoje momčadi odgledao s klupe.

"Želim čestitati treneru na ovome. Prije utakmice je imao prelijep govor. Bilo je to toliko divno, da nas je sve jako podigao", kazao je Lovren, pa potom opisao kako je to izgledalo u svlačionici uoči utakmice:

"Rekao nam je: 'Momci, vjerujte! Usadite u glavu da mi to možemo! Jedan ili dva gola, pa čak i ako ih ne postignemo u prvih 15-20 minuta, vjerujete mi to možemo i u 65, 66. ili 67. minuti. Samo da pogodimo! Uz Anfield iza nas, vjerujte mi, momci, možemo mi to". Nikada se nismo do sada sreli s takvim govorom'", opisao je hrvatski defanzivac.

Klopp u svom stilu prokomentarisao meč

Historijsku pobjedu Liverpoola je Klopp prokomentarisao u svom elementu. Teško je dolazio do daha nakon utakmice...

„Nevjerojatno, stvarno nevjerojatno… Odigrali smo sjajnu utakmicu. Rekao sam prije utakmice dečkima: 'To je nemoguće nadoknaditi, ali budući da imam vas, imamo šansu“, u dahu je ispričao Klopp, ali na tome nije stao.

"U životu sam gledao jako puno utakmica, ali odigrati ovako protiv najbolje momčadi na svijetu… Ma, to je nevjerojatno. Gledajte, samo pobijediti bilo je jako teško, ali pobijediti bez primljenog pogotka protiv Barcelone… E, to je tek nevjerojatno. Sada je kasno navečer, klinci su vjerojatno u krevetu, stoga mogu reći: 'Moji dečki su je*eno talentirani divovi'. Sve je bilo do igrača“, kazao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:


Finale Lige prvaka se, podsjetimo, igra 1. juna na Wanda Metropolitano stadionu u Madridu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Kapa dolje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi