Coutinho ne mora doći, Barca već sprema ponudu za Pjanića
Katalonski div je napravio "listu želja", a na vrhu je Miralem Pjanić. Za ispunjenje ove želje Barca planira "odriješiti kesu", pa nije nemoguće da u Juventusu sa odobravanjem dočekaju moguću ponudu.

Bh. fudbaler "opcija B" Katalonaca

Coutinho ne mora doći, Barca već sprema ponudu za Pjanića

Fudbaler Juventusa je tokom velikog derbija Serije A protiv Intera došao u sukob sa trenerom Maxom Allegrijem, nakon što ga je glavni strateg Stare dame odlučio zamijeniti u finišu susreta.

Ipak, i Allegri i Pjanić su odbacili ideju da su u bilo kakvom sukobu, ali to nije spriječilo italijanske medije da se "raspišu" o čitavoj situaciji.

Neki su čak sugerisali i da bi Pjanić mogao uskoro napustiti Juventus, s obzirom da je takva sudbina, također nakon sukoba sa Allegrijem, proteklog ljeta zadesila Leonarda Bonuccija.

Istina, nije poznato da li je neslaganje sa Allegrijem jedan od razloga Bonuccijevog šokantnog transfera u Milan, ali i ako trener Juventusa odluči "otjerati" Miralema Pjanića, za bh. veznjaka neće biti zime.

Naime, britanski Express je prenio navode španskog Don Balona, da se Miralem Pjanić našao na meti Barcelone, te da će ga katalonski gigant pokušati angažovati ukoliko, ponovo, propadne transfer Philippea Coutinha iz Liverpoola.

Barcelona se još od proteklog ljeta povezuje sa mogućim transferom Philippea Coutinha, ali Liverpool i dalje ne želi pustiti sjajnog Brazilca.

Navodno su na Anfieldu, u pokušaju da odvrate Katalonce, odredili astronomsku cijenu za Coutinha, pa bi svi oni koji ga žele u svojim redovima morali platiti Redsima oko 136 miliona eura.

Španski Don Balon tvrdi da je taktika Liverpoola urodila plodom, s obzirom da je Barcelona odlučila proširiti "shopping listu".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Špekuliše se da je Barca identifikovala nekoliko meta kojima će se okrenuti ukoliko propadne Coutinhov transfer, a najnovija je bh. veznjak Miralem Pjanić.

Pomenuti magazin ističe da Barcin dres odavno Pjanićeva želja, te da bi već u januaru mogao doći u iskušenje da preseli na Nou Camp. Navodno bi prvobitna Barcelonina ponuda Staroj dami za Miralema Pjanića mogla preći cifru od 50 milina eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi