Coutinho nesretan u Barceloni: Saigraču otkrio kako se osjeća od dolaska iz Liverpoola

Napušta klub?

Coutinho nesretan u Barceloni: Saigraču otkrio kako se osjeća od dolaska iz Liverpoola

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Philippe Coutinho stigao je u Barcelonu kao veliko pojačanje iz Liverpoola, ali još uvijek nije opravdao očekivanja.

U jednoj od najvećih transfer saga Barcelona je početkom 2018. godine uspjela dovesti Coutinha za nevjerovatnih 160 miliona eura, ali čini se da to i nije bio baš pametan potez.

Brazilac se dosta muči da se vrati u pravu formu i pokaže igre kojima je oduševljavao u dresu Liverpoola. Zbog toga se sve više priča o tome da će Coutinho na ljeto napustiti Barcelonu jer ga klub želi prodati.

No, katalonski Sport je objavio da ni Coutinho više nema preveliku želju da ostane na Camp Nou jer se na njemu jasno vidi da nije previše sretan situacijom u Barceloni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Coutinho se žalio sunarodnjaku Arthuru da je nesretan i da mu se ne sviđa situacija u Barceloni. Coutinho je i sam priznao da želi napustiti klub na ljeto ukoliko do kraja sezone ne uspije barem malo da poboljša svoju formu.

U Barceloni su očito već spremni na to da bi Coutinho mogao otići, ali su svjesni da će izgubiti mnogo novca. Doveli su ga za 160 miliona eura, a sada će navodno biti zadovoljni ukoliko uspiju zaraditi oko 80 miliona eura za Brazilca.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

xavi26
rekla kazala..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti