Potpuni preokret: Još jedan velikan se uključio u borbu za Luku Jovića

Gdje ide na ljeto rođeni Bijeljinac?

Potpuni preokret: Još jedan velikan se uključio u borbu za Luku Jovića

Samir Mlaćo

Srbija je sinoć remizirala protiv Njemačke. Za naše komšije pogodio je sjajni Luka Jović koji igra briljantnu sezonu.

Već odavno se povezuje sa Barcelonom, a kako prenosi footmercato, za usluge napadača rođenog u Bijeljini zainteresirana je i PSG.

PSG će nakon nedavnog neslavnog ispadanja iz Lige prvaka sigurno na ljeto biti ažuran u prelaznom roku, a da li će Jović stići u Pariz ostaje nam da vidimo.

Nije poznato koliko je Frankfurt tražiti obeštećenje za svog napadača, ali spominje se cifra od čak 60 miliona eura.

Mladi napadač igra fantastično ove sezone, pa je u 24 nastupa u Bundesligi postigao 15 golova, a dodao je i sedam na putu svoje ekipe do četvrtfinala Lige Evrope.

Jović je trenutno na posudbi u Eintrachtu iz Benfice, ali je jasno da će njemački klub na kraju sezone otkupiti njegov ugovor. To, međutim, ne znači da će Jović naredne sezone nositi dres ekipe iz Frankfurta.

Jučer su se pojavile informacije da će Barcelona ponuditi 50 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rp50
A tek mu je 20 godina e to je talenat ej 20 godina,ali kad prodjes kao on kompletnu omladinsku skolu Dinama,Zvezde i Partizana uspijeh je zagarantovan,milioni sami stizu.
0 2
gumenakita
Jos JEDNA velikan????????procitaj prije nego objavis
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi