Coutinho o budućnosti: Uvijek kažem isto

Brazilac još uvijek tema engleskih medija

Coutinho o budućnosti: Uvijek kažem isto

Brazilski fudbaler iz redova Liverpoola Philippe Coutinho još uvijek je glavna transfer tema otočkih medija. 

Prošlog ljeta se dugo pričalo da će on napustiti Anfield i da će se zaputiti na Camp Nou, ali uprkos i njegovoj velikoj želji od toga na kraju nije bilo ništa.

Danas, nekoliko mjeseci poslije, Coutinho se još uvijek povezuje sa Kataloncima. Ipak, on ne želi mnogo toga otkrivati kada je u pitanju budućnost.

"Uvijek kažem istu stvar. Pokušavam uživati u trenutku. Svaki put kada izađem na teren ja uživam", rekao je Coutinho.
Postoji i opcija po kojoj bi Barcelona u januarskom prelaznom roku angažovala ovog Brazilca, a za sada postoje brojna nagađanja o cijeni koju bi trebala platiti Liverpoolu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Coutinho je u ovoj polusezoni jedan od najboljih igrača Redsam a do sada je ukupno postigao 10 golova uz osam asistencija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi