Coutinho otkrio šta je pisalo u poruci koju mu je Klopp poslao nakon prelaska u Bayern
Klopp je bio sretan zbog Coutinha

Trener Liverpoola još jednom pokazao veličinu

Coutinho otkrio šta je pisalo u poruci koju mu je Klopp poslao nakon prelaska u Bayern

S. Pašalić

Philippe Coutinho je ovog ljeta stigao iz Barcelone u Bayern.

Brazilac je imao dosta turbulentnu sezonu iza sebe u kojoj nije prikazivao pretjerano dobre igre, a zbog toga se našao i na udaru navijača katalonskog tima.

Dugo se spominjalo da bi Coutinho mogao napustiti Barcelonu, a to se na kraju i desilo iako se prethodno pisalo da bi se mogao vratiti i u Liverpool.

Ipak, 27-godišnjak je stigao na jednogodišnju posudbu u bavarski klub koji će na kraju sezone imati pravo da otkupi njegov ugovor.

Jurgen Klopp je čini se bio sretan što je njegov bivši igrač promijenio sredinu pa mu je nakon toga i poslao poruku, a Brazilac je otkrio šta je pisalo u njoj.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Poslao mi je poruku i poželio mi sreću", rekao je Coutinho za SportBild.

"Rekao je da je Bayern veliki klub, a Bundesliga sjajna liga i da ga raduje što me vidi tamo.", dodao je novi igrač Bavaraca.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Nije mogo izabrati bolji klub kad vec u Engleskoj nije mogo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi