Coutinho: Ovo je za mene poseban momenat

Upisao se u strijelce protiv Valencije

Coutinho: Ovo je za mene poseban momenat

Brazilski fudbaler Philippe Coutinho sinoć je postigao prvijenac za Barcelonu.

U pobjedi nad Valencijom rezultatom 2:0, Coutinho je postigao prvi gol na utakmici u 49. minuti, samo tri minuta nakon ulaska u igru. Drugi gol Barcelone djelo je Rakitića iz 82. minute.

"Postigao sam prvi gol u dresu Barcelone i pomogao svojoj ekipi da uđe u finale Kupa kralja, tako da je ovo za mene vrlo poseban momenat", rekao je Coutinho, te dodao:

"U finalima je uvijek sve moguće, ali već sada mogu reći da ga jedva čekam. Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za to".

Barcelona će u finalu Kupa kralja igrati protiv Seville, što će Kataloncima biti peto uzastopno učešće u samoj završnici ovog takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi