Coutinho pauzira dvije do tri sedmice

Ima problem sa zadnjom ložom

Coutinho pauzira dvije do tri sedmice

Trener Barcelone Ernesto Valverde u narednom periodu neće moći računati na Philippea Coutinha.

Premda je u duelu sa Interom odigrao svih 90 minuta, ovaj brazilski nogometaš već neko vrijeme muku muči s povredom zadnje lože, no sada je odlučio da se ozbiljnije posveti tom problemu.

Mediji u Španiji su objavili da će Coutinha zbog povrede pauzirati dvije do tri sedmice, što će svakako biti hendikep za katalonski tim, ukoliko se uzmu u obzir partije kakve je pružao u proteklom periodu.

Brazilac, podsjećamo, za Barcelonu nastupa od januara ove godine, a ove sezone je za Blaugranu u LaLigi odigrao 11 utakmica i pritom postigao četiri pogotka uz jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi