Kako su navijači Intera "preživjeli" gol Icardija protiv Barcelone?
(Foto: Screenshot) Mauro Icardi je sinoć obradovao više od 70 hiljada navijača na Meazzi i postigao svoj peti gol u ovosezonskom izdanju Lige prvaka. Tako je trenutno uz našeg Edina Džeku najbolji strijelac ovog takmičenja.

Erupcija oduševljenja na Giuseppe Meazzi

Kako su navijači Intera "preživjeli" gol Icardija protiv Barcelone?

Inter je sinoć uspio izvući remi protiv Barcelone u utakmici 4. kola grupne faze Lige prvaka, zahvaljujući golu Maura Icardija.

Na golove se na prepunom stadionu Giuseppe Meazza čekalo do samog finiša susreta. Prvo je Malcom donio prednost gostima iz Barcelone u 83. minuti, da bi se samo četiri minute kasnije Mauro Icardi našao na pravom mjestu i pogodio za poravnanje i konačnih 1:1.

Bod protiv Barce je bio izuzetno vrijedan za Inter koji je sačuvao sjajne šanse da se plasira u nokaut fazu Lige prvaka, pa je razumljivo bilo oduševljenje domaćih navijača na tribinama Giuseppe Meazze kada je Icardi uspio pronaći put do mreže. A snimak euforije na tribinama nakon Icardijevog gola podijeljen je i na zvaničnim klupskim profilima na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, Inter je pred okršaj sa Barcelonom oborio rekord po zaradi od ulaznica za jedan meč kada je neki italijanski klub u pitanju, pošto su Nerazzurri u kasu stavili više od 5.8 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi