Španci se pitaju: Čemu ovakav Valverdeov izraz lica nakon gola Malcoma?
I umjesto da skače i slavi gol Malcoma, Valverde je izgledao kao da je upravo ugledao bivšu s kojom je hodao destak godina

Zbog čega je bio ljut?

Španci se pitaju: Čemu ovakav Valverdeov izraz lica nakon gola Malcoma?

E. Škorić, foto: EPA

Barca je uspjel da povede golom rezerviste Malcoma, ali Ernesto Valverde nije bio sretan!

Podsjećamo, Barcelona je osvojila bod na Giuseppe Meazzi protiv Intera, ali je povela golom Malcoma u 83. minuti.

Kada je postigao prvijenac u dresu Barce, Brazilac je od emocija zaplakao, a Valverdeu kao da je neko umro u tom trenutku...

Umjesto da slavi i bude sretan, Valverde je izgledao ljuto i razočarano i taj trenutak nije promakao ni kamerama, a ni španskim novinarima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sada je samo pitanje čemu sve ovo? Neki su čak uvjerenja da se radilo o rasizmu il šikaniranju 21-godišnjeg mladića, no ipak, nema šanse da Valverde ima takvu narav.

Top Komentari

teddy sheringham
Bivšu s kojom je hodao desetak godina? Kakvi ste vi kvazi novinari.
18 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije