Coutinho prošao ljekarske preglede, na korak je od potpisa

Novi član Ville

Coutinho prošao ljekarske preglede, na korak je od potpisa

E. Škorić

Brazilski nogometaš Philippe Coutinho na korak je od potpisa za Aston Villu.

Coutinho u redove engleskog premierligaša dolazi na šestomjesečnu posudbu iz Barcelone, s tim da postoji mogućnost da Villa na kraju sezne otkupi njegov ugovor.

On se trenutno nalazi u Francuskoj gdje pokušava da dobije raadnu vizu, pa će definitivno propustiti duel protiv Manchester Uniteda u 3. kolu FA kupa, ali će vrlo brzo biti na raspolaganju treneru Stevenu Gerrardu.

Coutinho je obavio ljekarski pregled i samo ga sada formalnosti dijele od Ville.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Coutinho je još igrao za Bayern, Espanyol, Inter i Vasco da Gamu, dok je od 2013. do 2018. godine bio član Liverpoola za koji je u 201 nastupu dao 54 gola i imao je priliku da igra uz legendarnog Gerrarda, koji će mu sada biti trener.

U Barceloni je odavno bio višak, pa je i sam bio svjestan toga i želio je da promijeni sredinu ove zime, a Villa je bila najkonkretnija.

Top Komentari

Malmi_Suomi
Ništa od tebe. Da si ostao u Liverpool-u sada bi bio legenda ali.... proklete pare trčite za parama i Barceloni. E eto ti sada isto kao ravaku neka " od kluba do kluba ". Eto ti pare a rahatluka " niđe" . Budalo
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi