Coutinho je otišao, ali šta će biti s Ferranom Torresom?

Oglasio se direktor Barcelone

Coutinho je otišao, ali šta će biti s Ferranom Torresom?

E. Ganibegović

Barcelona se nalazi u velikoj krizi.

Osim što na terenu stvari odavno ne izgledaju najbolje, što je povrđeno i sinoć remijem protiv Granade (1:1), mnogo toga ne štima ni na finansijskom i administrativnom planu.

Naime, Ferran Torres je ove zime za 55 miliona eura doveden iz Manchester Cityja, a trećeg januara je zvanično predstavljen na Nou Campu kao novi fudbaler katalonskog tima.

Ovaj 21-godišnji ofanzivac, međutim, još uvijek nije registrovan, a ni odlazak Coutinha nije stvorio uslove za to. O svemu se oglasio i direktor Barcelone Mateu Alemany.

"Još ne možemo registrovati Ferrana Toresa, posudba Philippea Coutinha Aston Villi nije dovoljna. Međutim, sada su u toku druge operacije kako bismo registrovali Ferrana, pregovori su u toku", istakao je on.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da li će i kada nekadašnji igrač Valencije dobiti pravo nastupa za Barcelonu, ostaje da vidimo.

Za City je zabio 16 golova u 43 utakmice u svim takmičenjima, ali nikada nije bio u užim Pepovim planovima zbog brojnih napadačkih opcija koje je Guardiola imao.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi