Redsi još uvijek čekaju milione eura od Barcelone za transfer Coutinha
FOTO - EPA

Redsi još uvijek čekaju milione eura od Barcelone za transfer Coutinha

A. Beganović

Da je Barcelona u velikoj finansijskoj krizi više nije tajna, ali informacije koje dolaze iz Španije danas su zaprepastile sve navijače ovog kluba.

Naime, Barcelona još nije u potpunosti isplatila Liverpool za transfer Phileippea Coutinha, koji je na Nou Camp stigao krajem 2018. godine.

Prema finansoijskom izvještaju katalonskog kluba, Liverpoolu je Barcelona za brazilskog fudbalera dužna nešto više od 29 miliona eura.

Podsjetimo, Barcelona i Liverpool su postigli dogovor prema kojem je španski klub na ime obeštećenja dužan Redsima isplatiti 120 plus 40 miliona eura, a Coutinho je sa Barcelonom potpisao ugovor do ljeta 2023. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U ovoj sezoni brazilski fudbaler je u prvenstvu za Barcelonu odigrao 12 utakmica, postigao je dva pogotka kojim je dodao i dvije asistencije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi