Coutinho žestoko odgovorio na kritike

Optužili ga da je odbio ući u igru

Coutinho žestoko odgovorio na kritike

E. Škorić

Brazilski nogometaš Philippe Coutinho ponovo je bio na meti kritičara.

On je navodno odbio da uđe u igru u meču protiv Celte u nedavnom remiju Barcelone koja je vodila 3:0, ali nije pobijedila.

Coutinho je trebao zamijeniti povrijeđenog Ansua Fatija, ali odbio je to da uradi. Tako su barem tvrdili španski mediji.

"Bio sam iznenađen kada sam vidio kako novine pišu da sam odbio da uđem u igru, jer sam tokom čitave svoje karijere veliki profesionalac. Ali, novinari nekada izmišljaju stvari", rekao je Coutinho, pa je istakao da se nada kako će sada dobiti više prilika za igru kako je Xavi stigao na klupu Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Xavi je legenda kluba i njegov povratak će pomoći Barci. Kada sam boravio kod doktora u Kataru o njemu sam čuo samo najbolje stvari. Nadam se da ću dobiti šansu da odigram 4-5 utakmica u nizu da dostignem svoj željeni nivo i da pomognem ekipi", dodao je Brazilac.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1606950187
upravo to kao i pjanic ne mozed zakljucit u 2 meca kakav je ko igrac daj mu da igra 5 utakmica za redom pa onda vidi
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi