"Čovječe, kraj mene sjedi Aubameyang, lik kojeg sam samo gledao na TV-u"
(Foto: EPA)

Mladi Brazilac o dolasku u Arsenal

"Čovječe, kraj mene sjedi Aubameyang, lik kojeg sam samo gledao na TV-u"

M. Šljivak

Mladi napadač Arsenala Gabriel Martinelli (18) odradio je sjajan posao u duelu Carabao Kupa protiv Nottingham Foresta.

Ovaj 18-godišnjak je postigao dva gola u pobjedi od 5:0, te je pokazao da se radi o zaista velikom talentu.

Najbolje godine su tek pred ovim fudbalerom. Arsenal bi od njega mogao imati velike koristi, a talentovani Brazilac je ispričao zanimljivu scenu po dolasku u klub tokom ljeta.

"Prvog dana u klubu došao sam na ručak sa ostatkom ekipe. Aubameyang je sjeo pored mene i pričao je sa mnom na portugalskom. Sjajan je momak, a ja sam pomislio: Je...e, čovječe, to je Aubameyang. Lik kojeg sam samo vidio na TV-u priča sa mnom", rekao je Martinelli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Martinelli je debitovao u prvenstvu u duelu protiv Newcastlea, a sigurno da će nakon ova dva gola menadžer Unai Emery imati razloga da mu pruži još više šanse za igru.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Pa normalno, neces ga gledati pored TROFEJA..barem dok je Auba u 56SENALU..
3 1
yossarian
Želiš li djevojku za jednu noć? Nađi vijest o Arsenalu na sportsport.ba i komentatora sa nick-om Gazija. To je zapravo Mia Khalifa koja u pauzama snimanja kaki na vijestima o Arsenalu.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi