6

Komentari (6)

azz33333
Svi su kapiteni samo je jedan kapitano Paolo Maldini!!
user1582456981
E moj care nisam navijac Inzera nit Argentinskih igraca al ti si jedan od onih koji zasluzuju postovanje.. Vratit ce se nekada to vreme kad ce se igrati iz postovanja i ljubavi za klub... Sada menadzeri uzimaju lovu kao da oni igraju... Na sta spade fudbal.... Nikada al bas nikada necu razumjeti ni prihvatiti da neki igrac vredi 100ml... Da neki igrac ima platu 10ml... il vise... Doktor par hiljada... smjesnoo..
Jasminn
@user1582456981 a sto ti je to smijesno? Jedna arena sport (iako je to brend veliki na balkanu) u svijetu je malen platit ce 600 miliona samo za prenos engleske lige (ako placa 600 mil zaradit ce sigurno 100 mil vise) koliko onda placa Kina? USA? Hajmo pratit doktore? Sto ces ovdje? Ima emisija o medicini....koliko para, toliko muzike. Evo bas gledam tcoj profil, dnevno udjes makar 2 put, otkucas svaki dan makar 2-3 komentara (u razlicito vrijeme...ujutro, poslije podne, navecer poslije ponoci...) I takvih je koliko u svijetu? I pitas se sto je neki nogometas toliko placen? Evo ja cu ti reci zasto. Zato sto Ronaldo ima 200 miliona pratilaca na Instagramu. A nekog najboljeg doktora dobitnika nobelove nagrade plati mozda max 2000-3000 ljudi. Kad prestanes pratiti nogomet, i pocnes prstiti doktora imas od mene lajk
Jasminn
@user1582456981 ne znam sto ovdje ne vidim tvoj odgovor, ali vidio sam u notifikacijama. Kazes zapitam li se kome nogometas ide kad se ozlijedi? Zapitam, i? Zapitas li se ti kome oboica idu kad im treba kruh, kafa, sok. Ili kad treba pokositi travu, gdje idu kad ih neko opljacka, ima raznih poslova. Ali o plati u najvecem procentu odlucuje ponuda i potraznja ako samo 1 covjek taj posao zna raditi on moze da trazi koliko god hoce para, ako taj posao 1000 ljudi zna raditi a postoje 2-3 radna mjesta onda ja kazem plata je tolika ako ti neces da radis ima ko hoce. I druga stvar je koliko u tom poslu ima para. Ako ja zaradim milion a od tebe mi zavisi taj posao ja tebe mogu platiti komotno pola miliona (meni ostane pola). Ako od tog posla ja zaradim milijardu...skontaj sam.
Nego znas sta me uvijek nasmije. Cim nekom ne napises da je najpametniji, da on sve zna, da je najbolji, da je sveeee u pravu odmah dobijes minus. Jesam ja tebe uvrijedio? Opsovao ti nesto? Minus samo sto imam svoje misljenje hehehe haj hvala. Eto najpametniji si (reko da mi ne dadnes opet minus). Ja ga tebi nit sam dao nit cu dati. Imas pravo na svoje misljenje. Sportski pozdrav takodjer
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.