Čovjek kojeg morate voljeti: N'Golo Kante stigao na okupljanje šest sati ranije

Ponovo oduševio javnost

Čovjek kojeg morate voljeti: N'Golo Kante stigao na okupljanje šest sati ranije

E. Čaušević

U narednih desetak dana očekuje nas početak Evropskog prvenstva, te povratak reprezentativnog fudbala nakon nekoliko mjeseci pauze.

Danas počinju okupljanja reprezentacija i prvi treninzi pred utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i prijateljske utakmice. Okupljanje je počelo i u reprezentaciji Francuske, a u centru se odmah prvog dana našao N'Golo Kante.

Ovaj fudbaler je "ukrao" simpatije ljubitelja fudbala širom svijeta, te nastavlja da oduševljava svojim potezima.

Naime, L'Equipe je jutros objavio da je Kante prvi stigao na okupljanje reprezentacije Francuske i to čak šest sati prije nego što je planirao Didier Deschamps.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kante je jučer igrao s Chelseajem u gostima protiv Evertona, a već narednog jutra je prvi došao u trening kamp Francuske.

Promo

Top Komentari

Kobe4life
Kao da je našao lijek za rak, kao da se pati u reprezentaciji, kao da ga tuku, smiješna vijest
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi