Girouda sitnice dijele od Intera

Prelazi u Milano

Girouda sitnice dijele od Intera

E. Škorić, foto: EPA

Francuski napadač Olivier Giroud sve je bliže transferu u redove Intera.

Giroud je navodno dogovorio sve lične uslove s italijanskim klubom, te će potpisti ugovor do ljeta 2022. godine.

U toku su pregovori između dva kluba i vjeruje se da Chelsea neće stvarati Francuzu probleme, mada se još uvijek natežu oko cijene. Inter nudi pet, Chelsea bi sedam miliona eura, ali očekuje se da pronađu ubrzo konačni dogovor.

Tridesettrogodišnji napadač želja je Antonija Contea i nakon avanture u Londonu (Arsenal i Chelsea), spreman je za nešto novo i igranje u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Samo još ostaje da sačekamo zvaničnu potvrdu transfera, a Giroud se nada da će dobiti šansu uz Romelua Lukakua i da će pomoći Interu u borbi za Scudetto.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi