Craiova remizirala na teškom gostovanju, Koljić zamijenjen u nadoknadi

Bez golova protiv Cluja

Craiova remizirala na teškom gostovanju, Koljić zamijenjen u nadoknadi

Posljednji meč 10. kola rumunske Lige 1 odigrali su večeras Cluj i Universitatea Craiova.

Iako je susret obilovao prilikama na obje strane, završen je bez golova (0:0) a najbolju šansu za pobjedu imali su gosti i to u 84. minuti utakmice.

Dosuđen je jedanaesterac za Craiovu, a odgovornost je preuzeo kapiten Mitrita koji je katastrofalno šutirao i propustio idealnu priliku da donese svom timu pobjedu na vrlo teškom gostovanju.

Bh. napadač Elvir Koljić i večeras je bio starter u timu Craiove, a iz igre je izašao u trećoj minuti sudijske nadoknade. Za bivšeg fudbalera Krupe je ovo bila prva utakmica od dolaska u Rumuniju na kojoj se nije upisao u strijelce.

Koljić, koji je za sada postigao četiri gola na isto toliko utakmica, će priliku za povratak u golgetersku seriju imati narednog vikenda kada Craiova dočekuje Hermannstadt.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi