Navijači u nevjerici što i deset godina kasnije na kultnom stadionu stoji sporni natpis!

I pored renoviranja

Navijači u nevjerici što i deset godina kasnije na kultnom stadionu stoji sporni natpis!

Admin Čaušević
Teme:

Društvenim mrežama je počeo kružiti snimak kultnog stadiona koji je navijače poznatog engleskog kluba ostavio u nevjerici zbog napisa starog 10 godina koji i dalje stoji na krovu dvije tribine. 

Fudbalski navijači žestoko su kritikovali Fulham nakon što su uočili deceniju star natpis na krovu Craven Cottagea i pored toga što je ovaj stadion obali rijeke Temse nedavno renoviran.

Na društvenim mrežama pojavio se video koji prikazuje pogled iz zraka na teren kluba koji dolazi iz zapadnog Londona.

Na snimci se može vidjeti logo starog Fulhamovog sponzora FxPro i to na krovu dvije tribine iza golova, a član Premiershipa je svoje partnerstvo s tom brokerskom kompanijom raskinuo još 2013. godine.

I dok je znak FxPro na vrhu Craven Cottagea značajno izblijedio tokom posljednje decenije, navijači su ostali u nevjerici što do sada nije prefarbana.

Oglasi

Sa druge strane u brokerskoj kompaniji i dalje zadovoljno trljaju ruke pošto su dobili odličnu besplatnu reklamu vidljivu iz zraka.

Iako je posljednjih godina građena nova centralna tribina i kultni londonski stadion je dobio novi izgled ostaje pitanje kako je napravljen propust te je logo starog sponzora i dalje ostao na krovu.

Logo bivšeg sponzora je itekako vidljiv iz zraka

Navijači Fulhama se možda mogu žaliti na probleme van terena, međutim sportskim aspektom mogu bitit i više nego zadovoljni.

Izabranici Marca Silve u povratničkoj sezoni u Premirship su bez dileme nadmašili sva očekivanja i odavno su prebrodili brige oko opstanka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nedavno su bili u seriji od četiri uzastopna poraza, ali sve je nadoknađeno za vikend kada je sa sigurnih 1:3 u gostima pobijeđen "davljenik" Everton.

Fulham se trenutno nalazi u gornjem dijelu tabele Premiershipa. Ukoliko se uspiju tu i zadržati do kraja sezone pripast će im minimalno 100 miliona funti nagradnog fonda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi